Sulin Túl Tini Klub

Az új tanév elején – gyülekezetünk és intézményünk vezetőivel egyetértésben – fontosnak és szükségesnek tartottuk, hogy az iskolánkban tanuló, ill. gyülekezetünkbe járó gyermekeink, fiataljaink számára lehetőséget biztosítsunk egy rendszeresen működő ifjúsági klubnak.

Elsősorban a 12-16 éves korú tiniknek szántuk ezeket az alkalmakat, ebbe a korosztályba azok is beletartoznak, akik az elmúlt években a mi iskolánkban végeztek. A klubalkalmakat kéthetente, vasárnap délután tartjuk. A szervezést és felügyeletet főként az iskola pedagógusaiból, valamint a „Jó az Úr” Baptista Gyülekezet tagjaiból álló önkéntesek vállalták magukra.

Általában közös szendvicskészítéssel kezdjük a programot, aztán együtt játszunk. Ezt követi egy rövid, lelki témájú beszélgetés, majd szabad beszélgetéssel, nassolással, ill. közös  tornatermi sportolással ér véget az alkalom. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy bár nem vagyunk sokan (kb. 10-14-en szoktunk összejönni felnőttekkel együtt), akik rendszeresen járnak, azok nagyon megszerették ezeket a vasárnapi együttléteket.

Azért imádkozunk, hogy a jövőben tudjunk még több tinit, fiatalt elérni a faluból is. Szeretnénk ezeken a klubalkalmakon is átadni a Jézusban való reménység üzenetét diákjaink számára, ahogy ezt tesszük az általános iskolai oktatásban is. Hisszük, hogy az Úr megáldja törekvéseinket, és tudja használni ezeket a klubalkalmakat fiataljaink életében. 

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail