Óvodai eszközbeszerzési pályázat

óvodai pályázat

Rólunk

A Bölcsesség Kezdete Óvoda keresztyén értékeket közvetítő, komplex prevenciós óvodai programot használ kiemelt zenei neveléssel. Megalapításától kezdve integráltan nevel sajátos nevelési igényű gyermekeket. Az óvodába járó gyermekek többféle kulturális közegből, szociális helyzetből érkeznek (városból és faluról egyaránt), programunk eredményeképpen az általános iskolába felkészülten jutnak el.  
A fő feladatok megvalósításához rendelt eszköztár a működés során részben elavult, elhasználódott. Kiemelt feladataink megvalósulását támogatják a megpályázott eszközök.

Fejlesztés

A pályázati eszközfejlesztés nyomán az óvoda kül- és beltéri felszereltsége XXI. századi igényeket kielégítővé válik. A gyermekek ellátásában, fejlesztésében a szakmai szempontok jobban érvényesülhetnek, biztonságosabbá válhat a játék, a mozgás, a fejlesztő foglalkozások speciális eszközellátottsága javul.  
A keresztyén nevelés megvalósítása érdekében a pályázatból támogatjuk az óvónők szakmai fejlődését és a szülők segítését, támogatását keresztyén szemléletű gyermekirodalommal, módszertani, pedagógiai anyagokkal. 

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail