Közösségi tér és szolgálati lakás kialakítása a tetőtérben

 

A „Jó az Úr” Bodrogi Baptista Gyülekezet az EGYH-EOR-16-0406 pályázat keretén belül 2.000.000 forint támogatást kapott az Emberi Erőforráskezelőtől a Bodrogi Oktatási Központ tetőterében kialakítandó szolgálati lakás és közösségi tér létesítéséhez.

Intézményünk tanulói létszáma folyamatosan növekszik, aminek következtében az összes lehetséges teret tanterem illetve egyéb foglalkoztató helyiség céljára vesszük igénybe. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg szolgálati lakás céljára szolgáló épületrészt is tanteremmé alakítottuk. Jelen pályázatban egy új, a tetőtérben épülő szolgálati lakás és közösségi tér nyílászáróinak megvásárlására és beépíttetésére kaptunk forrást. Intézményünk jelenleg 69 embert foglalkoztat, ami Bodrog község messze legnagyobb munkaadójává tesz bennünket. Ezeknek a munkahelyeknek a megtartásához elemi érdekünk az oktatás színvonalának és az Intézménynek helyet adó épületnek a folyamatos fejlesztése, bővítése. A pályázati támogatás ezen cél elérésében segít.

A beruházás volumene jelentősen meghaladja a jelen pályázatban kapott támogatást, ám erőnkhöz mérten igyekszünk a mihamarabbi befejezésre, hogy használatba vehessünk az immár tetősíkablakokkal felszerelt tetőteret.

 

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail